Prosjekter

Noen gange får man flere kreative ideer enn det man klarer å følge opp. Digitalpedagogen.no fungerer mest som en måte å uttrykke hva jeg jobber med til daglig, men det har vært behov for andre type prosjekter.

Jeg var heldig med noen domenekjøp som «tvang» frem noen ideer.

Spilly.com skal etter planen bli en samling av de beste nettspillene man kan få tak i.
Først ut er imidlertid bilspill.no som er en slags prototype for å få alt til å fungere.
Samtidig eier jeg også jentespill.no, skytespill.no, flyspill.no, netspel.se og et par til. Håpet er å lage noen gode sider, samt å tjene et par kroner ved siden av min faktiske jobb.

Aktivtrygda.no
Etter at spillnettsidene er oppe og går skal jeg starte på litt positiv internettkarma. Det finnes ca 366 000 personer i Norge som er på trygd. Antall sider som gir inspirasjon til hva de kan jobbe som og ellers fylle dagene sine med, ingen. Dette er mitt samaritanske prosjekt som har en engelsk dobbeltgjenger.

Spillsidene.no og mygamingsites.com
Skal bli til en «directory site» hvor man kan finne nettsider til ulike spill med tips og triks.

Aidictator.com
Hvordan kan man bruke teknologi på best mulig som diktator? Hail teh technology!
Litt saklig og litt satire 🙂

Copskills.com
Et domene som egentlig er til salgs, men tanken er at man skal få valg i en situasjon, og se hvordan man vil gjøre det som politi. Viss du er en god tegner til en billig penge, så får du sende meg en mail!

Artificialstudent.com
Etter at masteren min er ferdig skal jeg gjøre et fremstøt i jungelen av nettsider som handler om AI knyttet opp mot elever og studenter.

Oppfinnelsen.no
Domene til salgs – For bra domene til å kvitte seg med.

Inventorlesson.com
På grunn av antall aktive prosjekter, så er domenet til salgs. Opplegg knyttet til lage din egen oppfinnelse steg for steg.

Artificialsites.com
Tanken var å lage en samleside med gode og gratis AI-er, men oppdaget at jeg kom for sent til ballet og at https://www.futuretools.io/ og https://theresanaiforthat.com/ lå milevis foran. For godt domene å gi fra seg.

Jeg har også testa ut print on demand sjappa Redbubble

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *