Green screen og CapCut

I flere fag er det mulig å levere sammensatte tekster i et vurderingsarbeid. Det å bruke green screen er nok for de som vil gå the extra mile. I valgfaget medier og kommunikasjon er det noe mer naturlig å drive med. Green screen gir elever muligheten til å utforske sin kreative side. De kan lage fantastiske visuelle effekter, sette seg selv inn i kunstverk eller skape fantasiverdener ved hjelp av green screen-teknologi.

For å komme i gang med green screen i skolen, trenger du et grønt lerret eller bakgrunn, godt lys for å unngå skygger, en kamera eller smarttelefon og programvare for å klippe ut det grønne og erstatte det med ønsket bakgrunn. Det finnes mange enkle og brukervennlige green screen-programmer tilgjengelig som gjør denne prosessen enkel. På vår skole har elevene valgt kinesiske (…) CapCut, fordi det er det elevene bruker fra før av.

Det å sette opp en perfekt green screen krever en del prøving og feiling, men disse videoene vil sette deg i stand til å komme i gang med green screen, og hvordan du bruker det i CapCut.

Green screen crash course:

Hvordan sette opp en green screen samt noen gode tips:

Bruke Capcut og green screen ressurser inn i videoen din:
Heldigvis trenger man ikke å filme alt selv. På nett kan man finne gratis ressurser for å få ulike elementer inn i videoen din.

Eller denne

5 triks og metoder for å få til kule klipp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *