Utgjør en digital forskjell med Free Rice!

Selv om internettet kan være en kilde til underholdning og distraksjon, er det også en rekke plattformer som gir oss muligheten til å gjøre en positiv forskjell i verden. En slik plattform er Freerice.com, en nettside som kombinerer læring, underholdning og veldedighet på en unik måte. I denne bloggposten vil vi utforske hva Freerice.com er, hvordan det fungerer, og hvorfor det er verdt å støtte.

Hva er Freerice.com?

Freerice.com er en nettbasert plattform som ble grunnlagt i 2007 av John Breen, en amerikansk dataviter og humanitær. Målet med Freerice er å bekjempe sult ved å donere ris til mennesker i nød over hele verden. Ideen er enkel: Brukere deltar i en rekke spill og quizzer, og for hvert riktig besvarte spørsmål doneres ris til World Food Programme (WFP), FNs matvareprogram. Freerice samarbeider med WFP for å sikre at de donerte risene når frem til de som trenger dem mest.

Hvordan fungerer det?

Å komme i gang med Freerice.com er enkelt og gratis. Brukere kan opprette en konto eller spille som gjest. Deretter kan de velge mellom en rekke forskjellige kategorier, inkludert matematikk, språk, vitenskap og mye mer. Når du har valgt en kategori, kan du begynne å besvare spørsmål og utfordringer.

Hver gang du besvarer en oppgave riktig, tjener du «ris» – virtuell valuta på plattformen. Jo flere ris du tjener, jo flere bidrag kan du gi til WFP. Freerice oppdaterer jevnlig mengden ris som er blitt donert, slik at brukerne kan se den direkte påvirkningen av innsatsen sin.

Øk dine ferdigheter og doner ris på Freerice.com

1 Kommentar on “Utgjør en digital forskjell med Free Rice!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *